London förra helgen...

Innan jag berättar om Mikans gästspel i Brittelandet så bjuds det på bilder från förra helgen i London och några från vår konferens...




Ett hus på vår gata där vi bodde...



Johanna på Carnaby Street



Notting Hill i solnedgången



Notting Hill, Portobello Road. Någonstans på denna gata är THE DOOR från självaste filmen...vart exakt vet vi inte då den som bor där nu målat om dörren pga alla turister.



Jag och J på Zebrano i Soho...middag, vin och lite under-jorden-nattklubba.



J, jag och Antti (ja, jag har brun-utan-sol på mig...blev liiiite för mycket)



Dagen efter blev de lite shopping på Oxford St och sushi på Wasabi

Min fina klocka jag köpte i Notting Hill för 15 pund.

Konferensen... här är J med vår matvagn fylld med juice och kakor som vi stod och bjöd på

Här har vi bryggan mellan ena skolbyggnaden till vårt bibliotek m.m.

Här har vi britten Tina, Moe och Johanna... och på mittenbordet ser ni även min affisch jag gjorde för eventet.

 

Så...varseguuuuu!


Syster kommer!

Snart kommer syster! Och innan hon kommer ska jag ner på stan och ta en ööööl. Imorrn blir det Oxford! Hej hej!

Finally over! Och jag vill spy lite galla!

Ända sen jag kom hit till England så har jag inte varit uppe tidigare än halv 9 en enda gång, detta ändrades dock idag då min väckarklocka ringde 6.30 och jag låg och grämde mig i 10 min innan jag var tvungen att hoppa upp och sätta fart! Nere möttes man av Daniel, Karro, Laura och Filip som satt i Karros säng och streamade hockeymatchen Sve-Fin! Härligt med en seger! Kunde det vara så att det var en bra start på en bra dag? Nej, utanför toksnöade det. Dock smälte det på engång. Johanna och jag bestämde oss för att ta bussen för att vinna lite frukosttid och för att slippa kämpa i snövädret.

Ner till skolan där vi befann oss prick klockan 8. Detta var tiden då vi i konferensgruppen skulle träffas vid Gateway. Vi är 9 stycken, 2 svenskar, resten mer eller mindre britter. Vi var de enda där. Och dörrar var låsta och ingenting verkade vara fixat till konferensen som skulle börja hålla hus klockan 9.30. Man hade haft det här scenariot lite på känn innan. Våra möten vi haft för att organisera denna konferens har varit ett stort skämt. Studenterna här är minst sagt världens lataste och omognaste någonsin (ska inte dra alla över en kam, men i denna kursen är många studenter verkligen helt bakom flötena)! Känns verkligen som om man är i högstadiet.

En arbetsuppgift som fördelades var att gå och handla för fikat som vi skulle bjuda på idag, det skulle två tjejer göra förra veckan (förra veckan!!!). Hade det gjort de? Nej! Så tre andra fick panikhandla på tesco, vilket gjorde att de inte fanns till hands när allt sattes igång och det var tänkt att de skulle finnas till på andra positioner. Bara en sån sak...sen var det tusen andra grejer som inte gick som det var tänkt! Men det var väl detta som var grejen lite med det hela, att använda "ad hoc solutions" och hantera lite saker som kan gå fel etc. Hursom så är det ÖVER, vilket är jätteskönt. Och jag har fått smått panik på vissa personer idag.

Ett exempel som kan visa på hur vissa beter sig;

Läraren som vi organiserade konferensen för, frågade en av tjejerna som hade haft hand om kontakten med mediaeleverna som filmade hela eventet, om hon visste hur de skulle redigera filmen. Tjejen ställer sig och leker med sin jäääävla tungpiercing (som hon alltid gör) i käften och kollar ner i golvet, ser allmänt sur och uttråkad ut och svarar "I donno. (STOR PUNKT)" (det är denna lärare som ska betygsätta oss som grupp). Kändes som ett typiskt högstadietbeteende. (Man kan säga typ "Vet inte, kan kolla med dem... har du några önskemål". Läraren var trots allt vår "klient"). I och för sig är det samma tjej som tidigare, under planeringstiden sa att vi inte behöver göra allt perfekt, för om vi inte gjort "det" så kommer lärarna att ta över och göra det som fattas isåfall...

Eller när alla affischer skulle sättas upp på "displayboards", vi hade haft lite problem med det innan då de visade sig att de inte funkade med "pins", kommer inte på det svenska ordet, häftnålar...ja ni fattar. Och det funkade inte heller med vanlig tejp. Jag och Johanna fick springa runt i skolan och biblioteket och försöka höra med personal om de hade typ bruntejp eller nåt istället... tillslut fick vi tag i det och vi behövde då stå och klippa stora tejpbitar och rulla ihop dom så de blev dubbelhäftande tejp. Detta tog ett tag, jag stod själv och gjorde det, Johanna behövde fixa med fikat... Under tiden ber jag andra i gruppen säga till elever (som skulle visa sina skolarbeten, det hela konferensen gick ut på, dessa skulle sedan betygssättas av olika lärare samtidigt som det pågick gästföreläsningar av en del doktor/professorer i en annan sal) att komma och hämta tejp och sätta upp affischer, eller hjälpa mig, för de gjorde ingenting. Fick man någon respons? De gick runt och gjorde INGENTING! Möjligtvis lekte de med sina tungpiercingar... Slutade med att jag fick sätta upp alla affischer själv för alla elever skulle springa ner sen till en gästföreläsning.

Eller ett annat exempel är när en av de mer engagerade i vår grupp, i detta fall den enda killen, säger till en av tjejerna att de kan gå ner till den andra föreläsningssalen och kolla till lite bara (vid detta tillfälle satt 5 av de i gruppen på golvet i en av eventhallarna, vilket såg jätteoprofessionellt ut och högstadiet-feelingen kom fram igen...Johanna och jag var det enda som stog upp). Hon blev skitsur pga detta, ringde upp honom och sa att han måste ställa sig vid fikat för att han inte gjort det idag (detta mer som lite hämnd på att han sagt att nån borde gå ner, hon tyckte nämligen att han gått runt för mycket idag). Svårt att förklara alla situationer men jag tror jag behövde spy lite galla i min blogg bara.

Summa summarum så kan jag säga att i Kalmar skulle den här simpla konferensen aldrig blivit organiserad såhär dåligt. Och jag blir chockad om gruppen får ett bra betyg (själv tyckte "I donno-tjejen" att vi skulle få 80% av 100, vilket är rätt bra...de har procentbetyg här, >40 % för att bli godkänd)

Weeeey, nej, nu räcker det med klagandet! Kul inlägg va! Sorry!

Imorrn och på onsdag ska jag plugga marknadsföring sen kommer syster yster och då blir det en paus från allt sånt! Vi har "Reading week" denna vecka, vilket innebär lektionsfri vecka och många åker hem osv! Passade bra med Mikans ankomst. Nej, hej så länge!

Vad händer där nere i Skåne egentligen?

Läs detta...

...det kan inte hända mycket i Eslöv! Jag gillar även hur de förklarar hela händelsen..."Efter att han rökt upplevde han det som om TV:n började prata med honom. Han upptäckte plötsligt att hans flickvän var en delfin."


Det blir inte alltid som man tänkt sig!

London blev inte direkt som vi planerat men är nöjd iallafall! Karro följde inte med för hon var för bakis, vi kom in mycket senare än tänkt och fick köa överallt. Magen skrek efter ett tag och efter ännu mer krångel så hamnade vi i panik på McDonalds för att slänga i oss någonting. När vi var klara med detta var klockan cirka halv 5 och det var dags för sightseeing: Notting Hill! Även här gick väl inte planerarna riktigt som de skulle, men det blev bra till slut. Fick sitta och ta en öl i NH så var allt fint igen! Sedan åkte vi till Trafalgar Square för att kolla ifall de firade det kinesiska nyåret men där var det dött. Åter till vårt hostel för att byta om och gå ut och äta vid 9 tiden. Middag vid 11... lite vin och så så hamnade vi på nattklubben på samma restaurang som vi åt på! Blev en rätt tidig kväll då vi inte var på topp för att betala 18 pund i entréavgift till en klubb + ta oss dit. Istället fick vi några timmar fler sömn, och gick runt lite idag i London också.

Hursom så var iallafall hostelet över förväntan, maten kom vi undan billigt med och vi har upptäckt lite nya ställen i London! Och jag blev ett par strumpbyxor och en klocka rikare... Åker ju in till London nästa helg också i 3 dagar så man hinner nog med en hel del till då.

Nu har vi också bokat hotell i NYC och pengarna rinneeeeer iväg bokstavligen talat. Gäller att hålla i plånkan ordentligt nu! Nudlar, weetabix och vatten är det som står på min meny i framtiden. Och jag kan säga att jag var väldigt, väldigt duktig på att motstå materiella ting denna helgen! Nu grämer jag mig inför morgondagen med den där jäkla "konferensen"...fortfarande luddigt med arbetsuppgifter och jag hatar att känna mig som ett UFO, vilket man gör som utbytesstudent. Nej, nu duscha, äta nåt och sova! Godnatt gott folk!


London imorrn... OCH New York & Miami 28 mars- 10 april!

Idag har det varit härligt väder - igen! Lovely! På 10-dagars prognosen väntas det bli 10 grader nästa helg. HÄRLIGT VA' SYSTER?! Jag tycker synd om er i Sverige som får ta sig igenom ännu en snöstorm...

Blivit en del shopping idag också...jag som försöker hålla igen! Men det var bra priser. T.ex. en BH på Primark för 2 pund (orginalpriset var 4 pund...det var rea!)! Alltid hittar man en anledning!

Imorrn tar jag, Karro, Johanna och Antti tåget in till London. Där väntar lite afternoon-tea, liiiite shopping kanske, och fest fest fest. Museum kanske man ska försöka pricka in också! Det kinesiska nyåret firas också på Trafalgar Square så vi tänkte gå dit och kika in det också. Sen är det också Fashion Week här i London men tror inte vi platsar där riktigt? Vi ska iaf sova på ett hostel vid Oxford Circus för endast 10 pund, egentligen kostar det 25 pund per natt så det tycker vi var ett "kap". Förhoppningsvis får jag tag i Laura också som befinner sig i London då och går ut till the Fabric, eller någon annan stor klubb. Ikväll blir det lungan för mig och Johanna! Måste ju vila ut oss tills imorrn!

OCH ja, ni läste rätt. Den 28 mars åker jag och Viktor till US and A. Vi gör ett 3 dagars stopp i NYC för att sedan ta oss mer söderut till sooooolen i Florida, nämligen Miami & Fort Lauderdale för att hälsa på Christer som jobbar på Hilton för tillfället! Ahhhhh...detta behöver jag! Har dock haft panik då jag fick se på mailbekräftelsen av resan att alla namnen satt ihop, alltså mellannamnen med förnamnet och så... och i USA är de ju så jättenoga med att allt är stavat rätt osv på biljetterna. Så jag fick smått panik av detta och mailade företaget jag bokade genom, visste att det inte har öppet nu på natten. MEN, fick svar nu på mitt mail (pluspoäng för svar mitt i natten!) och han sade att det var ingen fara, bokningssystemen tillåter inte mellanslag eller punkter mellan namnen. Phuuuu!

Nu sova!
Ha en trevlig helg!


Fitball

I måndags blev det ZUMBAAAA igen. Denna gången var det lite jobbigare då man kunde ta i mer i rörelserna än första gången. Och idag blev det fitball. Ni vet den där stora bollen man gör olika övningar med, typ det som var "the It" i träningsvärlden år 2008...detta var då träning i grupp. Och FY FAAAN (ursäkta språket) vad det kändes. Jag kommer nog inte kunna gå normalt imorrn. Det fick bli buss hem idag med den trevliga busschauffören, som säger "Thanks darling", "Thanks sweetheart" eller "Thanks love"... det gillar vi!

Men, om man kanske ska till Miami (!!!...kanske...och NYC) så måste man även vara fit! Så vill man bli fiiin får man lida piiin som man så klokt säger.

Imorgon blir det är det min day off i skolan. Fast jag måste ändå dit för att plocka upp en skylt för på måndag smäller det - då blir det konferens hela daaagen. Den som vi styrt upp under en månads tid. Sedan lär man strosa i Eden ett tag och en starbuckskaffe får de bli på't åå!

Sooooläään!

Idag har det varit underbart väder med sol och många plusgrader! Vårjackan fick åka på! Som jag för övrigt köpt på Primark för 19 pund... Och ikväll har Karro, Johanna och jag kollat på filmen "Precious" och den rekommenderar vi! Inte direkt någon må-bra-film bara så ni vet!

 

Har inte visat så mycket bilder av självaste High Wycombe så här kommer lite foton.

 

Varje onsdag, fredag och lördag är det marknad inne i stan där man kan köpa kläder, väskor, frukt, mat m.m. Här är Johanna men en liten del av marknaden i bakgrunden.

Detta hus är med på en del vykort här ifrån, vet dock inte vad det är för byggnad.

Här har vi vårat kära shoppingcenter Eden. Där vi spenderat en hel del timmar i...

Johanna, holländaren Ronald även kallad "Wolfie", finnen Laura, kroatiern Andrea och så Karro... lite öl på Hobgoblin!

Meeee

Finns inge svensk öl här på pubarna men svensk genuin cider serveras! Dryga 2 punden för en 500 ml flaska!

Peace Johanna!

Asnöjda.

Huuuuuuuuuh. Denna backe leder oss ända upp till vårt kära hus. Huset kan nog skymtas nånstans längst upp till höger. LÄÄÄÄÄNGST UPP.

Johanna idag påväg till skolan. I vårjacka. Och vårskor.

Våran nybyggda del av skolan. Där hittar man bland annat skolbiblioteket och det jättefräscha gymmet.

Gatan där jag bor på jaaaao!

 


Dubbelt upp

Det blev både hemgjorda pannkakor och semlor igår, lite sent. Så man kände sig som en uppstoppad korv när man gick och la sig. Bjussar på en fin liten bild på min semla, som senare hamnade i en het vägg. Vi gjorde mandelmassan själv också då de inte fanns i butiken, visade sig vara väldigt enkelt att göra det själv också. Kardemumman fanns inte färdig utan man fick köpa hela "frön" som man öppnade och mortlade.

 

 

Nu ska jag springa iväg till skolan för ett snabbt möte med min oerhört oseriösa grupp och sedan en engelska lektion toppad på det! Viktor och jag ska idag kolla upp hur mycket det kostar för att ta oss till det gyllene landet i väster under vårt påsklov. Jajamensan! Om det blir för dyrt får det bli en sista minuten till solen...

Au revoir!


Besök av polisen

Hejhejhej!

Idag är jag ledig från skolan pga av att de "ordinarie" eleverna skriver tenta i marknadsföring. Det innebär en slapp dag för mig som bestått av diverse slappa aktiviteter, såsom data mig, äta, laga mat, ett försök till att plugga och att snicksnacka med mina housemates, bland annat!

Men helt plötsligt bankar det på dörren, vi trodde de var Karolina (ibland chansar man på att nån snäll öppnar dörren så man slipper gräva efter nycklarna i väskan), Johanna springer ner och öppnar och där står två poliser med en polisbil parkerad utanför huset! Wowowoow! Visade sig att någon i "custody" (häktet) hade uppgett att han bodde här, men så var ju inte fallet. Ett tag tänkte man att Karro hade råkat ut för nåt eller så...eller typ råkat göra något oansvarigt. Jaja! Det var nog dagens händelse.

Har nu en kålpudding i ugnen, dock utan colorit så vi får se om jag klarar av att äta den. Jag tycker det ser så äckligt ut med bleka kålpuddingar. Farmors var alltid brun och fin och det är så den ska vara! Men det är fortfarande svårt att lära sig hitta bland hyllorna i matbutiken. Ströbrödet här är t.ex. knalloranget. Antagligen färgämnen i för att göra det hela mer exotiskt. Jag ska ut på jakt igen efter colorit nästa gång jag handlar. Hur som haver så är jag inte speciellt omtyckt av Johanna nu för hon tycker det är såååååååå äckligt med lukten av kålpudding. Jag har försökt förklara att lukten av kokt ägg och brysselkål är minst lika äckligt! Men det går inte in!

Av någon anledning har jag också Dr.Bombays låt "Calcutta" i huvudet. Kan vara för att jag kom och tänka på vår taxiresa hem i onsdags. Bussen från the Fabric stannar nere vid skolan så vi tog en taxi hem, egentligen tar det 20 min att gå, men det är inte så kul med trötta fötter i höga klackar och uppför världens hemskaste backe. Hursom så kostar taxi 4 pund vilket innebär 1 pund per skalle, klart värt de! Jag har en tendens att alltid försöka vara övertrevlig och konversera med taxichaufförer, "What a nice car you have" m.m. MEN, denna gång började jag höra med taxichauffören om han har hört "taxilåten", i detta fall, Calcutta... Så jag börjar sjunga på den låten..."I am a taxi driver from Calcutta..." (måste flika in med att klockan var mellan 4-5 på morgonen vid det här tillfället) osv... tills en liten polett ramlar ner och jag inser att chauffören är en indier. Jag började skämmas och rundade av och började prata om artisten Günther istället. Johanna börjar dock återuppta Calcutta efter mitt avslut, hennes polett hade inte ramlat ner, så jag fick försöka tysta ner henne. Ja det var den historien det, och vad har jag lärt mig utav det här då? Jo, jag ska aldrig mer sjunga Calcutta för en taxichaufför! Iallafall inte i England där många indier råkar vara just taxichaufförer.


Idag är det fettisdagen i Sverige! Och här i England är det pannkaksdagen! Så vi får se om vi bakar till oss lite semlor och pannkakor, gäller bara att hitta mandelmassa i matbutiken! Ciao så länge och trevlig fettis/pannkaksdag!



Osmarta britter!

Måste bara flika in med ett inlägg om någonting oerhört fascinerande jag fick höra igår!

Att Sverige ofta blir förknippat som Schweiz är väldigt vanligt och det har man råkat ut för ett antal gånger när man varit ute och rest. Ofta är det blåsta amerikaner som kommer med dessa kommentarer..."So...Switzerland"... "NO, SWWWEEEEDEEEEEN" (i och för sig så tror de att Europa är ett land). Detta är dock något jag upptäckt britter gör också, och det är mindre okej! Det är båda länder inom Europa. Lite koll på geografin borde man ha om sina "grannar". Men! Dessa slokna geografikunskaper man träffar på bland britterna slog rekord igår! Fick höra en grej av en annan utbytesstudent igår som är från Finland. Hon hade fått visa sitt leg i kassan i en matbutik, antar att det var för köp av alkohol. Personen i kassan hade kollat noggrant på leget (tydligen är det vanligt att göra falskleg med annan nationalitet här) och frågat bl.a. hur hon uttalande sitt namn och kom sedan med kommentaren om att han/hon inte visste att det fanns ett land på riktigt som hette Finland, utan att det bara varit ett påhittat land! Hahahaha... fantastiskt kul!



Grattis Mamma 50 år!

Grattis grattis grattis! Världens bästa mamma befinner sig nu i Thailand och firar sin 50 årsdag. Antar att hon sitter med en drink i handen och lapar sol på stranden nu och det förtjänar hon nog!



Le Fabric - igen

 

Onsdagen blev kul med en hel del jäger-redbulls, babyguinesshotar och fyllemat! Denna gång upptäcktes nya dansgolv, hela fabriken är en enda stor labyrint! Nästa helg åker vi in på lördagen och stannar till söndagen, även då väntar ett besök på the Fabric, med lite svenskbesök! Har en gammal kompis som befinner sig i landet då!

 

Igår blev de också bio - the Wolfman. Kostar 4,70 pund att gå på bio här, men man kan köpa ett månadskort för 13 pund, då får man gå hur mycket man vill under den tiden. Lätt värt det! Dock var the Wolfman inte nåt att hänga i granen direkt så skippa den om ni funderar på att gå på bio!
Efter bion blev det Hobgoblins, en del JD-Ale (Jack Daniels och Ginger Ale, sjukt gott!) och öl. Slutade med en välbehövd subwaymacka! Och ikväll ska vi husbor ta oss till La Tasca och äta tapas till halva priset! Och därefter Hobgoblins som har liveband ikväll!

 

Ja, det var mina planer och så som min vecka sett ut! Inte mycket skola för oss utbytesstudenter. Loooovely!


Lite bilder!

Blogg.se bråkade med mig igår också. Men nu så!

 

Amerikanen Annie och svenska Filip

Finnarna Lisa och Antti och tysken Niclas

Jag & Karro dricker New Castle på Hobgoblin

Vi åt på Bombay Palace i HW när Viktor kom

Nåt monument för de som dog i branden år 1666 (och en blå himmel!)

Viktor med min White Mocha Latte från Starbucks..

Det finns ett antal palmer här i HW! Exoticá!


Annars rullar allt på här. Jag har varit/är sjuk IGEN. Viktor smittade mig med nån B-ham baskilusk. Jag köpte lite förkylningspiller som bestod av "Day and Night"-piller. Nattpillrena innehåller nåt som gör att man sover bättre. Vilket var korrekt! Bara det att man inte sov endast på natten! Jag vaknade 14.30 igår efter att ha sovit i typ 13 timmar, sov igen vid 18, och sen igen vid 21, gick och la mej sen igen vid 23 och sov till 9 idag. Sweet!

 

Mår iallafall mycket bättre idag! Så ikväll inväntar the Fabric oss!


Oh Dead Oh Dear Oh Dear

Något en av mina lärare säger typ sjuttioelvahundra gånger på en lektion är "Oh Dear Oh Dear Oh Dear"...det är det man fattar, resten är mer eller mindre mummel! Britt-engelska med en dialekt från norr är inte lätt att förstå!

Blogg.se vill inte komma överens med mig idag. Har försökt ladda upp bilder från helgen men det kommer! Förresten så TOKSNÖADE det imorse när jag vaknade. Jag glömde köra peppar-peppar-ta-i-trä förut när jag skrev senaste inlägget. Som tur var smälte snön såklart men det väntas mer och grader runt nollan igen. Whyyyyyyyyy........?!

Var bor Queen Elizabeth?

Det är ju klart som korvspad! I Buckingham Palace, London, såklart, ...eller?

Igår åkte Viktor och jag in till London. Jag skulle självklart agera som guide och visa det jag sett innan, området runt Westminster och London Bridge bland annat. När jag, Daniel, Karro och Johanna va inne för två veckor sen så gick vi denna runda och konstaterade att Buckingham Palace inte var så jäkla mäktigt och fint som man trodde. Det var ju jättelitet med en ful grusplan utanför! Och ytterst få slottsvakter runt omkring! Och ingen fin trädgård! Johanna stod till och med och vinkade helt fanatiskt med hopp om att prins Harry skulle se henne, och Daniel tog ett klassiskt turistfoto där det ser ut som att han försöker flytta på slottet. Värt att tillägga är även att Daniel hade sin flickvän Madde på besök nu i veckan också. Och även de åkte in till London och gick denna runda och Daniel visade Buckingham Palace där det än en gång konstaterades hur fjuttigt slottet såg ut att vara...

Nu när jag och Viktor var där utanför så var det lite män som gick in och ut bara sådär... Jättekonstigt. Vi gick till och med runt huset för att jag trodde att det möjligtvis skulle vara "finare" på andra sidan. Där fanns det dock inte mycket heller.

Sen när vi sitter på tåget hem och bläddrar i min lilla Aftonbladets guidebok om London, och kollar på kartan över Westminster så visar det sig att det inte alls är Buckingham Palace! Det är "Old Admiralty Office" (typ något departement över flottan i england...) med "Horse Guards Parade" utanför (grusplanen). Buckingham Palace låg längre bort genom St.James Park!

Så, vi har ännu inte sett Buckingham Palace gott folk!!! Något vi dock i över två veckor trott att vi har... Jajja! Då vet jag vad jag ska visa syster-yster när hon kommer hit iallafall!

Buckingham Palace? Bild nr.1 eller nr.2?



Ps. Igår nådde tempen upp mot 12°C och det var sooooool. Britterna springer utomhus med t-shirt & shorts, eller jacklös, eller med flipflops. Idag också soooool, men inte 12°C. Måste bara få skryta lite.


Zuuuuuumbaaa!

Igår gick jag och Karro på Zumba! Det finns vissa gratispass på skolans nybyggda gym, och detta var ett av dem. Kanske inte helt min grej men det var kul. Dock ville man bojkotta vissa rörelser! För er som inte vet vad Zumba är så kolla in detta klipp;


En latinoinspirerad aerobicsdans...typ något sånt. Med några inslag av "Bollywood"-moves. Ibland var det helt sjuka rörelser och man kände sig som världens töntigaste människa, och man skulle gärna flika in med lite skrik och "Zuuumba". Men det var faktiskt kul. Så får se om jag vågar mig dit nästa vecka också...



pubba!

Helgen har bestått av att pubba. Fredags Hobgoblings...hur nu det stavas? Iallafall en riktigt engelsk härlig pub med en varierande publik, och billig öl. Känns som vi hittat vår lokalpub! Men i lördags pubade vi på Antelope, också ett helt okej ställe men det var mer en indirekt nattklubb eller nåt. Fanns ett fullsmockat dansgolv längst in i lokalen. Och även här en väldigt varierande folkmängd! Dock får det bli Hobgoblins nästa gång... vi var även på studentkåren/puben i söndags och körde en Quiztävling. Vi var "Team Brutus"... vi var fulla av förväntan och något nervösa när vi väntade på resultaten. Who won the quiz?! Ja inte var det vi iallafall. Vi fick glädja oss med en sistaplats av typ... kanske 15 lag? Vi skyller på de dumma britt-frågorna som var helt omöjliga för oss utlänningar att kunna. Men nu kanske de blir en söndagsgrej att gå och köra de där quizzet. Vi kan ju bara bli bättre!

 

Visar även en fin liten film jag gjorde på Daniel när han shotar Corky's!

 

På torsdag får jag besök av Viktor. Kanske åker vi in på ett litet gig i Camden Town och ser Adam Green. Vi får se!

 

Viktor och jag dagen då vi skulle lämna vår lägenhet innan jul, och vi hade öl kvar i kylskåpet som vi inte kunde slänga bara sådär...! Inte den mest vackraste bilden men men.

 


RSS 2.0