Bye England. Hello USA!

Dålig uppdatering igen. I know. Senaste veckan har det varit skola och fest! Har haft mina sista lektioner i vissa kurser. Efter påsklovet är det nämligen fri tid till att plugga till alla sluttentor och assignments som man har i maj. Ibland känns skolan här lite för slapp... britterna borde åka till Sverige och plugga ett tag och känna på hur tempot är där istället! Men samtidigt så är det känt att Erasmusstudenter bara festar, slappar och har väldigt lite att göra i skolan.

I onsdags blev det en sista utekväll innan påsklovet! Alla tar sitt pick och pack och flyr nämligen...hem, utomlands eller annat! Vissa stannar också kvar självklart men de flesta åker bort. Så det blev förfest på ena campuset hos en av franskarna och sen Falcon och därefter SU (kåren)! Kul kväll. På torsdagen lämnade Karro och Daniel oss och tog flyget hem till Sverige. Daniel ska va hemma i Sverige under hela lovet, Karro ska göra Europa! Och imorrn lämnar jag Johanna själv i vårt hus och åker till USA...vilket ni säkert redan vet, ja! Johanna har ändå fullt upp med besök hela lovet. Och jag kommer ju hem om två veckor så. Helt själv blir hon inte!

I veckan har det också varit väldigt varmt, upp mot en 17°C och jag har gått runt i t-shirt och tunn långtröja över och svettats som en gris i det. Se film. I onsdags var det så sjukt varmt ute på kvällen att vi kunde ha kavaj som jacka bara! Jag svettades ändå. Tror jag börjar bli britt. De springer omkring i flipflops och t-shirt när man inte borde det. Jag och Johanna hamnade ute svirandes igår igen också. Vi skulle ta lite öl på en pub på stan med de som inte hade åkt hem ännu, slutade på SU också... som tur är slipper man inträde där när man är student!

 








Karro, Jag och Johanna på förfest i Hughenden Halls.



Daniel & Karro en sisådär 3 på natten... vi lagade stuvade makaroner och köttbullar!



Johanna och Noemie igår på Falcon


Idag kom Viktor hit... jag har inte börjat packa än. Men tvättat har jag! Så det blir lite snabbpackning imorrn bitti, sen vid 14.30 börjar vi vår resa mot Heathrow och därefter åker vi direktflyg till ett kallt (typ 13°C) och regnigt New York. New York för fjärde gången för min del. Där ska vi shoppa (såklart), gå på the Met, gå på musikal, äta gott och ja...vandra runt i regn. Det ska regna jättemycket enligt väderprognoserna så paraplyet får åka med. Viktor är förkyld också med jätteont i halsen, tydligen har han aldrig haft så ont i halsen förut (det säger han varje gång han är sjuk) och jag hoppas att han blir bättre och att jag slipper bli smittad! Vi brukar ha oturen att få semester med en och en annan baskilusk.

Vi med resfeber.

Sen på onsdag, sen kväll, tar vi flyget till Miami. Vi landar rätt sent så vi sover på hotell första natten och sen kommer Christer och plockar upp oss med bil. Hans flickvän Valeria är där samtidigt och hälsar på så vi kommer göra massa utflykter tillsammans. Vädret i FL ser mycket lovande ut. Jag ser framemot att steka, bada och allt sånt. Kanske åker man på en dagstur till Bahamas också? 600 svenska pengar! Kan va värt de! Hursom ska det bli grymt kul att åka till staterna. Jag gillart!

Uppdatering kanske händer under resan, beror på hur det ser ut med datamöjlighet osv. Men annars får ni ha det jättebra här i Europa! Och en bra påsk! För det ska vi ha! Jag ska dricka en liten pina colada på stranden och tänka på er, mina läsare. Men hörde att ni i Sverige får ta del av Saharas vindar så lite värme låter det som att ni får ta del av iallafall!

Tjing!


Ibland är det inte lätt att vara utländsk i England...

Igår när jag skulle gå på toa i skolan så tog jag handikappstoaletten. Och spolningen funkade inte så jättebra så jag drog i ett snöre på sidan om toan med tanken att det var spolningssnöret. För er som inte varit i England så är ett flertal toaletter bygga på det sättet att man drar i ett snöre för att spola. Jag vet, känns lite sådär utvecklingslandsaktigt. Iallafall, jag drog i snöret. Spolade gjorde toaletten inte, men det funkade efter ett tag genom första sättet jag försökt på. Tvättar händerna... hör ett litet pip. Går ut från toan, och där står det personal och glor på mig och ena suckar och mumlar nåt om att "nu kommer securityn komma...". Ovanför dörren till handikappstoan är det en lampa som blinkar rött och så tjuter det såklart. Ja, självklart hade jag råkat dragit i någon slags emergency grej ifall handikappande personer ramlar av toan eller liknande saker som kan hända... HUR skulle jag veta det när man ändå, ibland, spolar på det sättet här i England? Men det var lite pinsamt.... jäkla svenska, blonda tjej!!!

Paus från SAS

Vaknade lite senare än tänkt idag, men det är trots allt söndag så det är OK! Har iallafall suttit men en av mina assignments som ska va inne i maj. Jag ska skriva en marketing/promotion plan för valfritt företag och jag har valt SAS. Så nu behöver jag en paus. Går ut på en promenad i de 13°C och soliga vädret. Blir jag och Ipoden, med ett mission: att köpa avocados. Jag hoppas på lilla Tescobutiken så jag slipper ta mig upp i backarna igen. Sedan består min resterande söndag av plugg, plugg och plugg. Kul.

Jag och min fina Adidas-retrojacka. och JÄTTEljust hår som jag inte lyckats smälta än riktigt.


En vecka kvar...

...till USA! Ska bli sköööönt med lite värme.

Veckan har gått jättefort, skola varje dag... Gjorde även ett besök hos frisören igår. Blev ljusare, kanske lite för ljust enligt min åsikt men men. Och håret lite kortare än jag tänkt mig men de behövdes nog. Det var även 16°C och sol här för någon dag sedan. Det var nästan förvarmt för skinnjackan på! Folk har börjat sitta på uteserveringar nu och det är t.o.m. skönt att gå ut på kvällen, man fryser inte längre!

Igår hade vi fest här i huset med upp mot en 30 utbytesstudenter. Finska Liisa och Laura skulle ha födelsedagsfest så vi tillät dom ha den här då vi är de enda som inte bor i studentkorridor eller som inneboende... Men det blev en rolig kväll som avslutades på "kåren".

Idag har jag inte gjort nånting vettigt överhuvudtaget. Streamat lite tvprogram, städat efter festen, beställt indisk mat... jaa...gått runt i pyjamas hela dagen. Men imorrn ska jag PLUGGA hela långa dagen. Vill försöka bli halvt klar med en uppsats som ska in i maj så man inte behöver stressa med den senare. Här tentar man ju av allt samtidigt...vilket innebär att sista tiden i skolan blir väldigt stressig för alla studenter!

Lite bilder från bl.a. Power Hour!

Daniel förklarar spelreglerna

Rörigt...vet inte om de här kan ha varit i slutet av power hourn kanske?

Ett stycke stökigt köksbord efter leken.

Laura tog med gitarren och spelade...sjukt bra.

Påväg till studentunion, de här är på universitetsområdet.

Och inne på SU

Wolfie och Christina


Birmingham och Wolverhampton

Lite bilder från förrförra helgen då jag åkte till B-ham och Wolver! Hann ju inte se hela Birmingham då vi bara vi där inne en halv dag men here it comes! Mkt kyrkbilder! Har dock inga bilder alls på Sussi! De står Johanna för.

Ett varuhus, Selfridges...Känd byggnad för B-ham

Ett gatustråk mellan två shoppingcenter

Viktor framför kyrkan

I B-ham gick vi på 3D bio med Johanna, Sussi och hennes klasskompisar, vi såg Alice i Underlandet... här har ni Viktor i de otroligt snygga 3D-glasögonen!!!

Äldsta byggnaden i Wolverhampton: kyrkan.

Lite mer närbild.

Här har vi Wolverhampton Wanderers fotbollsarena. Längre ner i bilden ser ni en folkhop som väntar på att Manchester United ska komma så de kan ta autografer... Det var alltså matchdag Wolverhampton- Man United. Coolt.

Viktor ville så gärna gå och mata ekorrarna (?), vilket vi till slut gjorde...

En del av parken i Wolverhampton

Lite vårtecken som växer!

Jättegod indisk mat blev det till middag...såklart. Med en varsin Cobraöl.

För er som är intresserade: Här har ni Viktors badrum med egen toa och dusch... han bor på skolans campus.

En annan del av Viktors rum (självklart med heltäckningsmatta)

Och tillsist sovrummet! Och mina väskor!

Johanna på tåget hem till HW.

 

Så allesammans! Ett smakprov på den trippen! Nu ska jag snappa upp senaste avsnittet av Hollywoodfruarna och sedan sova. Imorrn väntar the Fabric med Faithless! Resterande husmedlemmar bangar av olika anledningar! Så jag åker med några av de andra utbytesstudenterna... Blir säkert grymt!

Godnatt!




 

 


Terrorister och yxmannen...

Vi var nere och tjattrade lite med Paula, vår landlady för några dagar sedan... Vi berättade lite om vad som hänt i huset med poliser knackandes på dörren osv. Det verkar som om killen som satt i häktet då bott här tidigare. Tydligen är det många mer eller mindre kriminella människor som hon haft inneboende i vårt hus...ett litet knarkkvarter typ. Sedan kom vi in på High Wycombe vart det är okej att bo och vart det inte är okej att bo. Tydligen är Totteridge enligt henne ett helt okej ställe, dock med några soc-hus här på gatan. Sedan finns det områden som busschaufförer vägrade åka in i för något år sen, men det har lugnat ner sig. Paula berättade också att bakom kullen där vi bor så tog de fast flera muslimska terrorister för ett tag sen (år?) där det hittade ett 30-tal bomber också. Trevligt. Skogen här i närheten av oss, där Daniel förövrigt brukar ta promenader, varnade hon oss för också då det är en yxman som brukar springa efter människor. Han åker tydligen inte fast av någon anledning ...Vilket trevligt ställe vi bor på va?

Vi börjar iallafall trivas ännu mer nu med skolan och allt. Och det känns lite typiskt då det är en och en halv vecka kvar till påsklov, vilket är tre veckors lov. Därefter är det bara en månad kvar här. Tror vi har sista tentan 17 maj så blir nog att jag kommer hem någon gång där efter! Har redan kollat upp flyg där man får checka in två väskor (det kommer behövas)...

"Lugn" helg

Jag har helt tappat stinget för de här med bloggandet. Skärpning Emelie!!! Ikväll kommer iallafall ett bättre inlägg än det här.

Helgen blev iaf lugn till och börja med, vi kollade film i fredags... Lördagen skulle också bli lugn men slutade upp helt tvärtom. Förfest här hos oss, ner på stan till Hobgoblin där vi mötte upp några andra utbytesstudenter också. Och sen till Litten Tree, ett uteställe. Jag tog taxi hem vid 1 då jag kände att det började bli för mycket för mig. Ett väldigt bra val måste jag säga. Alla lyckades nog få i sig lite för mycket dricka den kvällen!

Jag vaknar varje morgon av att solen lyser in i mitt rum och det blir verkligen svinvarmt här inne då. Väderprognosen framöver visar väldigt fina temperaturer, våren är verkligen på G! Har sett blommande krokusar lite här och där också. Väderprognoserna för NY och Florida ser också väldigt givande ut, och idag kan jag säga att jag åker dit nästa vecka. Woho!

High Wycombe väderprognos för närmaste dagarna, idag är det hela 12°C och sol. Lovely!


Snart väntar biblioteket för att göra ett grupparbete, förhoppningsvis går det fort. Sedan föreläsning i tre timmar till kl.18. Och därefter Zumba och handla mat! Blir lång dag för att vara här! Men som sagt dyker nog lite bilder upp här ikväll!

Utvaxt

Hejhejhej! B-ham och Wolverhampton inlagget har tyvarr inte kommit annu, I know. Det kommer.

Sitter nu i skolan, darav inga svenska bokstaver. Har haft en lektion i Business Tourism Management och har sedan gatt pa stan och sitter nu och dricker en starbuckskaffe. Jag ska trana fitball om en timme, ett pass dar man anvander en pilatesboll och vikter... valdigt bra traning! Jag har ocksa bokat tid for klipp och slingor till nasta vecka. Far 50% rabatt pa slingorna men det ar anda rena rama ranet! 100 pund! Med klippning da ocksa! Sa om nagon dar ute kanner att ni verkligen vill sponsra mig med en slant sa uppskattas det valdigt mycket (hint till vissa personer..typ mamma....eller pappa...ja syster och bror ocksa kanske?). Jag ser faktiskt forjavlig ut i haret. Mitt har vaxer som ogras, alltsa likasa min utvaxt. Den ar hemskt hemskt hemskt ful.

En ny era är kommen!

Gick upp tidigt imorse för att gå ut på promenad - en rask prommis! Innan frukost. Det är nämligen så att jag fått för mig att bli hälsosam och försöka komma lite i form. Främsta anledningen till de är att jag ska åka till Miami om 3 veckor och att min bild av den staden är att alla är typ sönderopererade/skitsnygga/fitta (ja hur nu det stavas..."fit" är det jag menar såklart) och jag kommer inte känna mig bekväm med att hänga på beachen om dagarna. Här går jag även runt likblek, nästan genomskinlig och känner mig så långt ifrån i-form man kan va! Därför inhandlades fullkornspasta igår (vilket jag har förbannat hemma i sverige. äcklig pasta som smakar fisk och som inte ser så lockande ut...dock funkar fullkornsspagetti till köttfärssås!) och jag har tänkt mig en promenad om dagen i våra jobbiga backar här omkring, nåt gratis gympass varje vecka, lite olika rörelser osv och så får vi se var det tar oss! Onyttigheter som chips, godis, öl m.m. är härmed förbjudet fram tills USA. Nu blir det olika barer och nötter som godis! Och för att få lite färg så kommer jag hoppa in i solariet några ggr - max fem! Så såhär kommer mina kommande dagar se ut! Får se hur det går! Jag har även shoppingstopp! Och jag höll mej under hela helgen i Birmingham/Wolverhampton (förutom en grej men den hade jag letat efter innan och var slut i min storlek överallt så det köpet gills inte)

För att komma in på något helt annat så verkar de som att vi bor i "de fula området"/ghettot. När vi nämnt att vi bor på Totteridge Rd så har några släppt kommentarer som "Ohhh that's rough"..."Yes, that's a wellknown place" Typ så... jaa. Hursom ska man INTE gå hem själv på kvällen/natten. I High Wycombe kan allt hända. Vår engelska lärare påpekade detta under förra veckans engelskalektion... han har bott inne i London i 10 år tidigare utan att ha sett bråk på krogen etc. Men när han flyttade hit så såg han minst 5 bråk varje utekväll, och tydligen så blev en ung kille knivmördad här nere på stan för 6 månader sen. Så hela HW är pretty ghetto verkar det som. Men om man jämför med Viktors stad, Wolverhampton (som jag besökte i helgen), så är nog HW rätt fin förort faktiskt. Mer om det imorrn! För jag orkar inte ladda upp bilder nu så ni får hålla er lite ;)

Beger mej lite mer norrut nu...

Så! Om en timme går tåget till Birmingham där jag möter upp Viktor och får träffa Sussie också förhoppningsvis! Blir en dag inne i stan där med bio ikväll. Ska se Alice i Underlandet där även Sussie och Johanna dyker upp. Sen åker vi ut till Wolverhampton!

Igår var hela huset bakfulla. Därav ingen uppdatering. Men det blir mer av det plus bilder efter helgen. Är tillbaka på måndag! Trevlig helg!

Lite låtar som spelas här flitigt här i England. Vassego.

 

 

 

 

 


Power Hour!

Dagarna går fort och det är redan MARS! Vilket är helt sjukt. Jag har snart varit här halva terminen. Och om två och en halv vecka är det påsklov - i hela tre veckor! Vilket innebär att efter det går vi in i April... Och sen maj. Och sen sommar! Ångest, men samtidigt skönt att vååååren kommer snart. Och att jag och Viktor snart åker till USA. Ska bli väldigt skönt med lite värme, iallafall en 15° grader varmt i NY och det dubbla i Florida. Nu gäller det bara att leva på nudlar och ha shoppingstopp tills dess. Ska införskaffa mig ett teleobjektiv på världens största kamerabutik B&H i NY. Mycket billigare än hemma. Och sen självklart shoppa kläder på Forever 21.

I helgen blir det Birmingham & Wolverhampton för att hälsa på Viktor och så Sussie som också pluggar där. Ska bli kul att se nåt annat än området här omkring!

Nu blir det engelskalektion i skolan och sen ska huset fyllas med lite internationella studenter och köra POWER HOUR. (För er som inte vet vad det är så ska man dricka 5 cl av sin dricka varje minut, i en timme. Självklart kör man på lite lättare alkoholdryckor, i mitt fall har jag laddat upp skafferiet med Bacardi Breezer och olika ölsorter.) Efter det blir det nog kåren! Cheers!



London love!

Åkej! Så... efter en dag i Oxford & HW så skulle vi åka in till kära kära onderbara London...här väntade dagar med shopping, konsert och afternoontea bland annat!

 

Började med tågresan in till London och därefter skulle vi leta reda på vårt hotell och konka våra otympliga väskor... hotellet visade sig vara väldigt fräscht! Mkt bra! Det gäller att planera med en sån här helg så vi slängde in väskorna och drog in till Oxford Circus för att ta tag i Primark, där tålamod och armbågar krävs! Vi spenderade nog 2 timmar där inne. Jag som shoppingassistent med en stor kasse full med kläder och Mikan en annan. Jag kände inge nöd på att spendera så mkt pengar eftersom jag alltid kan gå på Primark här i HW så därför var jag sååååå snäll som gjorde detta. Värt att nämna är att det är sjukt mycket folk inne på detta varuhus, och sjukt mycket svenskar (vi är för övrigt överallt i denna stad). Det känns mer eller mindre som Ullared (jag har inte varit där men kan tänka mig att det är något liknande)... Iallafall! Mikan kom ut två pappåsar rikare, fyllda med kläder! Därefter skyndar vi oss till hotellet, byter om, åker och äter indiskt (mmmmmmmm) och ska sedan ta tunnelbanan till North Greenwich där Lady Gaga väntade på oss!

 

Vi stod på tunnelbanan och ingenting hände, dörrarna stängdes inte, och efter ett tag ropas det ut i högtalarna att de har röd signal och att det är flera tåg framför som står stilla...de visste inte heller hur länge de skulle stå stilla. Vi hade också varit lite tidsoptimister gällande de här så vi fick springa upp och ta en taxi som hamnade på 35 pund. Vi hann precis fram, till 8.45 (då hon skulle stå på scen), men vi hade inge cash, och taxi tar inte kort...(jävla kontantland!) jahopp! Mikan springer runt och letar efter bankomat, taxametern hinner ticka upp 10 pund till, efter 20 min kommer hon tillbaka, och vi kan springa in till våra sittplatser. Arenan var O2, som visade sig vara enorm så det tog ett tag att komma fram! Vi unnade oss en varsin öl efter hela panikresan...och vi hann! Konserten hade inte börjat! Hon var självklart lite försenad så... Hursom var konserten lovely! Kunde vart roligare om man kunde alla låtar! Vi kände bara igen hennes släppta singlar.. Nu lite bilder.

 

Mikan på tåget in, glad? trött?

På Primark...Mikan och hennes fyllda kassar.

mikan leker indier

jag mä eller nåt, kingfisher är hursom väldigt gott

utanför O2

taggade?

vi satt högt upp...och jag med min höjdrädsla. vi stod mestadels upp och jag fick hålla i mig i sätet för att känna mig lugn.ja det är sant.

ra ra oh la la

självaste lady gaga

höjdpunkten och sista låten - bad romance! ni kan höra nån av oss sjunga i bakgrunden. väldigt vackert dock. lägg också märke till mulatten till höger (som också hade några konstiga faketattoos i form av en armstrumpa som han hade på båda armar, mycket märkligt...) och flint-pappan framför oss som dansade hela tiden. och sen har vi snorungen framför oss, en ung kille som var jobbig som fan. man ville ba möööörda'na! han kastade tre öl över folket framför också. jävligt snorungebeteende.


Vi var helt döda efter konserten, så det blev hemgång till hotellet. Dagen efter så började vi med sightseeing, Big Ben, London Eye och Buckingham Palace var några saker vi såg (det riktiga Buckingham Palace!)

 

Mikan helt överlycklig över att få vara i Westminster

 

Ni som känner Mikan vet att hon har fågelfobi, därav denna besvärliga min med pelikaner i bakgrunden. Tror det är pelikaner. Vi säger så.

Vi gick Prinsessan Dianas "memorial walk"

Likt Central Park i New York så finns det en del ekorrer, otroligt tama...alla turister gosar och matar dem. Viktor skulle vara överlycklig här.

 

Vakter eller musikanter eller va man nu kallar dem, värmer upp inför en parad utanför slottet.

Kryllar av turister, vid detta tillfälle så blev Mikan och jag smygfotade av en kines några gånger. Han stod typ 60 cm ifrån oss. Och när vi kollade på han så fnittrade gubben lite. Ser vi så exotiska ut? Han är ju trots allt i England bland ett antal miljoner ljusa västerlänningar.

Där kommer paradgossarna...

Där har vi re´! Buckingham Palace! The real deal! Med ett äckligt grått regnmoln i bakgrunden. Flaggan är också hissad, vilket innebär att drottningen är hemma i sitt onödigt stora palats.

Mikan tjatade om att bli fotad med en vakt..okey rååå´..

Min födelsedagspresent till Mikan var att gå på ett traditionellt afternoontea "party". Detta gjorde vi på Strand Palace Hotel där vi även fick ett glas Taittinger champagne och massa olika bullar, scones och mackor. Och självklart te. Vi satt i ett eget bås där man kunde ändra ljusbelysningen och vi kände oss väldigt viktiga...Är det okej att vi båda kände oss lite salongsberusade efter detta? Mitt på blanka dagen också.

 

Det var sjukt goda russinscones.

 

Efter en heldags shopping (igen) där vi kapat många kap, var vi trötta i både kropp och själ, typ, så drog vi och åt sen middag i Camden Town. Grymt god mat (och öl). Tanken var ju egentligen att vi skulle gått ut men vi pallade inte. Så hemgång igen för att ta vara på sista dagen dan efter!

Mikan med sin pasta

Maten var som sagt sjukt god. SICKLY GOOD!

Och vi var så sjukt trötta, vi hade svårt att hålla ögonen öppna, därav detta foto. På bussen till hotellet måste folk trott att vi var fulla, ramlade omkring och garvade som att vi var det iallafall...

Notting Hill, Portobello Road.


Dagen efter packade vi väskor och checkade ut, sen drog vi till Notting Hill och fyndade några saker. Därefter snabbt till Oxford Circus för att äta sushi (på 10 min, shoppingschemat måste följas!) sen tillbaka till Primark för att göra våning två - accessoarerna! Sen tillbaka till hotellet, och sedan lämna av Mikan som tog tåget till Heathrow och tillbaka till Sverige. Helgen var iallafall väldigt bra. Och jag har nog uteslutit en hel del men inlägget har tagit så jäkla lång tid att göra (credd till alla storbloggare som sitter och sysslar med de här hela dagarna långa! måste vara otroligt jobbigt!)...kika in på min systers blogg också! Hon får fylla i och hon har även en massa andra bilder!

När hon lämnade England tog hon samtidigt med sig det dåliga vädret, hörde att det är snöstorm IGEN! Här har det varit 9 grader och sol, så skinnjackan och solglasögonen fick åka på idag. Det ni! (Och jag måste verkligen sluta skriva om vädret)

 

Heppåre!

 

 


Oxford! Eller Hogwarts?

Jaa, ni där ute som är Harry Potter fantaster borde åka till Oxford! Är ju faktiskt därifrån de fick inspirationen till att göra Hogwarts. Och denna lilla fina universitetsstad påminde väldigt mycket om Hogwarts! Till och med folket såg ut som Harry Potter look-a-likes... det kan iofs varit deras skoluniformer med en kappa över som gjorde det!

Det finns hur många fina, gamla, historiska byggnader som helst. Universitetsområden, kyrkor m.m. Jättefin stad! Jag, Mikan, Karro och hennes kompis Jesper åkte dit i torsdags (på Mikans födelsedag)...tar 50 min med buss, men just denna dag tog det lite längre tid... så typ 1 tim och 15 min resa!

En fin gammal postlåda i Oxford

Utanför ingången till en kyrka vid namn ? kommer ej ihåg. Hursom väldigt fin! I denna byggnad sover alla elever (är en kristen kyrka/skola/internat...Känns väldigt Harry Potter-ish

Självaste 28-åringen själv!

Nu kommer lite bilder inifrån kyrkan...

Här sitter alla elever och biblar sig om dagarna!

Arg? Mitshi-bitchiii

Och här sitter eleverna och äter lunch. MEN, det coolaste är att här är självaste matsalen där Harry Potter spelas in! Japp! Matsalen! Den ser dock större ut på film än i verkligeheten...och bakom där jag tagit fotot är en liten upphöjning som var avstängd...

 

Oxford var iallafall jättemysigt! Vi åt på en engelsk pub, drack öl på blanka dagen, fikade två ggr...shoppade lite! Vi var jättetrötta när vi kom hem. Men vi skulle ju fira Mikan lite så vi åkte ner till stan och åt tapas på La Tasca och sen drack vi öl på Hobgoblin!

Maten på La Tasca är grymt god och likaså Newcastleölen på Hobgoblins...Jag är så himla trött nu efter en hård weekend inne i London. Vet inte vad jag och min syster gör när vi är på weekends men det slutar alltid upp med att man är väldigt öm här och var (av alla kassar och av att man går typ flera mil per dag i converse) och att man är sjukt trött. Men kul har det varit iallafall! Nu är syster på svensk mark igen och jag ska sova har jag tänkt. Ett inlägg om London kommer imorrn! Godnatt världen!

 

 

 


RSS 2.0