HEJSAN

jag fick ett spontanryck och flyttade min blogg till wordpress som kändes lite mer avancerat än blogg.se
så nu finns jag på http://mlisod.wordpress.com!


Namnsdag och tentaplugg.

Emelie Ellen Irene heter jag! Så jag har namnsdag idag (Ellen)... Emelie beslutade dom att ta bort för några år sedan och ersätta med typ Hujedamej eller nåt annat. Skulle vara kul och veta vilka det egentligen är som sitter och beslutar de där, för hälften av alla namn i kalendern är ju vääääääldigt ovanliga. Emelie är ju ett, relativt, vanligt namn?! Hmm...

Annars sitter jag och tentapluggar till Organisation, Företagsekonomi B. SÅSJUKTTRÅKIGKURSSÅJAGVETINTEVADJAGSKATAMEJTILL!!! När man har läst ett kapitel om organisationsbeteende vs. organisationsbeteende och inte förstått nånting så känns det väldigt hopplöst. Jag är inte till för sånt här flum. Jag saknar vanliga ekonomikurser. Inte nå jäkla hokuspokussymbolerhitochdit. Jag kommer kugga. IGEN!

Som tur kan man alltid trösta sig med att man åker iväg till Mallorca några dagar efter...




Bild jag tog för några veckor sen ute på Blidö...Viktors brygga.

¡Hola Mallis!

-...tycker du det är för dyrt? Jag åker gärna..
-Jag är fan på! Blir skitbra

Johanna och jag ska till Malloooooorca, NÄSTA vecka. Vi har pratat lite om att ta sista minuten i slutet av augusti ett tag. Bara det att resorna är jäkligt dyra+ att vi befinner oss i Sveriges avlägsnaste stad Kalmar då. Kom fram till att det blir bättre att lägga lite mer pengar och åka från Växjö än att ta oss med tåg till Malmö/Köpenhamn och behöva trixa med det och få en billigare resa. Så, vår resa är inte världens billigaste ospecifierade resa men vafan! Vi kommer utomlands! Jag har aldrig varit i Spanien heller så det blir perfekt! Varken Johanna och jag har varit på Mallorca såååå...

Det jobbiga är att inte veta vart man hamnar... hamnar vi i ett sletet skithotell i en liten skitgränd?

 

Eller på ett fyrstjärnigt?!

 

Tyvärr har jag bara dåliga erfarenheter av ospec men nångång måste man ju råka ut för en bra sistaminuten så jaaaa...det blir säkert SKITBRA!


Nämen!

Titta! Lite förändring blev det allt efter mycket bråk med Photoshop...min trial-period slutade fungera i våras och jag vill inte direkt betala 6000+ kr för en licens. Näe! De blev någon annan trialversion nu... se så!


Jobbtiden över - nu skola!

Heeeeej Bloggen!

Okej. Nu är det så här va. Förändringar på bloggsidan? Njae. Men! Nu har man kanske äntligen ett liv igen! Jag jobbade sista dagen idag. Hääärligt, men också lite tråkigt. Jag har en tendens att alltid sakna olika gamla jobb. Jag saknar faktiskt att jobba i matkassa på Hemköp t.ex... eller jobba på Brio... och Pc City... gamla goda tider. Eller sitta med headphones på Canal Digital i Kalmar men det kanske jag får snart igen?! Eller så kanske mitt framtida liv ligger i nåt av mina gamla jobb? Min kandidat i Kalmar kanske är helt onödig. Jobbmarknaden är väl inte den bästa så!

Nästa tisdag lämnar jag Stockholm för ett tag och åker ner till Kalmar... har en tenta i Organisation B att göra så måste ta tag i pluggandet imorrn. Inte det roligaste.

Sen kanske jag och Johanna lämnar Kalmar för varmare breddgrader. De vore naaaaaaaaaaaaajs.

Jag har helt fått hjärnsläpp nu och har inte riktigt kontroll på mina fingrar och tangentbordet. Eller så har några knappar blivit tröga. Hur som helst har jag inget tålamod för de så det fick bli ett litet kort inlägg.

Hej hej.



En liten bild på mig själv kan man väl bjuda på. Tchsååå.




RSS 2.0