Nu! Now! Jetzt! Ahora!

Okej, nu eller aldrig!

Från och med nu ska jag börja blogga! Ni får dock inte förvänta er för mycket närmsta veckorna. Har fullt upp med skolan, helt plötsligt blev två halvfartskurser på 7,5 hp vardera, två helfartskurser.  Allt ska vara klart innan jul, jo, why?!

Den 7/1 tar jag mig, tillsammans med min stora guldiga resväska, till London! Europas metropol! Har dock aldrig varit där. Konstigt att man har rest jorden runt m.m. men aldrig varit i London som ligger två timmar bort med flyg!

Som kompanjon har jag med mig Johanna... Tillsammans ska vi bo på undervåningen i en villa som ägs av Herr Sillen (Han heter Herring i efternamn), dock bor han också i Birmingham, vilket innebär att vi större delen av tiden kommer ha stället för oss själva... vi har väl kanske inte kommit så bra överens med han hittills, via mail. Idag fick vi bland annat ett mail med vårt kontrakt, bland annat togs detta upp;

- Gatan utanför huset kan vara väldigt farlig att gå över!
- Vi får använda husets tvättmaskin - men endast måttligt! (Och självklart anpassa oss efter vår Landlord Herr Sillen)
- "There should be no waste of heat in mild weather, and no lack of warmth when required. I shall keep an eye on your kitchen clock." Hmm...?
- Om vi använder köket måste vi stänga dörren då ljud och lukt kan vara väldigt påträngande. (Ägarn bor på övervåning, vi på undervåningen...)
- "Pot plants shall be placed in waterproof stands" (kan misstolkas...)
- Om vi ska iväg, under en kväll eller helg, ska vi lämna en lapp med vart vi ska och våra kontaktuppgifter till vår landlord. Likadant gäller om han ska iväg. Vi får inte heller ha hall- eller trapplampan tänd när vi är borta.

Vilka krav han ställer den där Sillen!

Iaf, detta får bli min s.k "resdagbok"... jag hoppar resdagboken.se denna gång! Jo, kan ju också tillägga att det är utlandsstudier jag ska syssla med, blir lite blandade turismkurser på Bucks New University. Ligger ute i Buckinghamshire, ca 30 min utanför London. På min header så ser ni High Wycombe med en stor röd prick. Där ska jag bo i 5 månader. Så jag ska leva lite engelskt lantiv i omgivningarna där de spelar in Midsomer Murders!

 

Så, WELCOME TO MY BLÖÖÖÖÖG!





Kommentarer
Postat av: Anna

Sie werden eine Menge Spaß haben, ich freue mich auf Hering!

2009-12-17 @ 16:09:07
Postat av: Emelie

Hering Kasinos nicht nur bei uns zu viel! Es wird gut für Sie in das Reich, wo der Osten zu ...

2009-12-17 @ 17:26:36
URL: http://mlisod.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Åhhh vilken underbar blogg!

Lycklig jag är nu!



När ska du designa om min förresten?



Och du, jag kanske måste komma till London flera gånger?

2009-12-17 @ 20:04:52
URL: http://mixi.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Men asså, det händer ju inte fööör mycket här...

2009-12-23 @ 09:22:00
URL: http://mixi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0