Utslängda från SU

Är jättekul med lite besök här i HW! Vi har hunnit med bio (Kick-ass...för andra ggn för mig, se den, grym!), liten tour på stan och utgång för att visa vårat kära Student Union. Jättekul kväll! Dock slutade det med att jag och Johanna blev utslängda! Varför? Jo, man får inte gå två på toaletten! Tjejer går ju alltid på toa tillsammans, för det är alltid kö till tjejtoaletterna. Inte mer med det, efter med en liten hetsig diskussion om varför, jag förstår fortfarande inte och vi visste verkligen inte om att man absolut inte får det i England...så blev vi eskorterade ut, vi fick inte ens säga till våra kompisar att vi blivit utslängda. Så där satt vi utanför och drack klart vår öl saaaaaakta bara för att. Man kände sig jättetonårig igen. Vad gjorde vi för fel? VI GICK PÅ TOA TILLSAMMANS!

Okej, anledningen till varför vi inte får vara två på toaletten är för att man kan ta droger (kan man inte det ensam också?), eller ha sexuellt umgänge. Vi hade inget av det. Säkert. Det är också så att det måste vara jämställt, för att killar får inte vara två på toa heller pga samma anledning och då kan ju inte tjejer heller få va de. England vill framstå som jämställt. Jag förstod faktiskt inte alla argumenten och förklaringar vakterna drog. Vi försökte förklara för dem att vi inte hade en aning om detta, att vi bara var utbytesstudenter, och att vi lärt oss det till nästa gång. Men icke. Stenhårda. Vi fick raskt hämta våra jackor, med två vakter efter oss, och gå ut. Som tur var detta i slutet av kvällen så vi hade iallafall kul och fick spendera mestadels av kvällen där inne. Men synd för våra vänner som faktiskt fick betala hela 5 pund i inträde. Så det kan gå. Måste poängtera att det inte heller var pga att vi var för fulla. Vi var väldigt lagom salongsberusade.

Summasummarum: GÅ ALDRIG TVÅ PÅ TOA I ENGLAND!

Imorrn blir det May Ball inne i London efter mycket om och men. Vi var väldigt sent ute med att köpa biljetter. Så det blir bal med dresscode "black tie"... "finkläder" läs: brittisk version av finkläder (tacky?)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0